Kyllä tänään on ollut päivä sieltä kuumimmasta päästä. Lämpöä ja aurinkoa piisaa ja niitä paarmoja. Läiskis ja läiskis! Aina ei ihan ehdi ja siitä muistona on koirassa ja emännässä sekä jälkikasvussa kunnon patteja, muistona ohilyödyistä paarmoista.

Huomenna pitäisi herätä ajoissa ja yrittää pestä "hieman" vastahakoinen ruttis että saataisiin valkoiset kohdat edes hieman valkaistua. Tuskinpa herra Tuomari uskoo että bokserin jalat voisivat olla normaalisti valkoisen sijasta vihreät. Mutta kun Boriksen mielestä emäntä työntää ruohonleikkuria juuri sen takia että hän itse voi jättää pallon juuri leikkurin eteen ja jännittää heitetäänkö se vai jääkö se mölisevän koneen alle. Miten monta kertaa meidän pihasta on tänäänkin kuulunut BOOORIS P*****E! Pallo muualle. Mutta ei. Pitäisikö nostaa koulutus tasoa vai mitä, häh!?!!

Herra Boris eli Playbox´s Ottawa on asunut meillä vasta pari kuukautta ja tutustumista on riittänyt puolin ja toisin. Koira on jo kolme vuotta ja se tuo prjektiin oman lisämausteensa. Olemme perheeni kanssa olleet erittäin onnekkaita että kohtalon oikusta koira pääsi muuttamaan juuri meidän kotiimme.